2016-12-03 08:53

ULTIMA ORA


A murit Cheetah, cimpanzeul din filmele cu Tarzan - VIDEO

 |  18:29
A murit Cheetah, cimpanzeul din filmele cu Tarzan - VIDEO

Cheetah, cimpanzeul care a devenit celebru după ce a apărut în filmele cu Tarzan, în anii ’30, a decedat la vârsta de 80 de ani într-o rezervaţie din Florida, în urma unei insuficienţe renale.

Cheetah a apărut în filmele “Tarzan, omul maimuţă”, în 1932, şi apoi în “Tarzan şi partenera sa”, în 1934, alături de fostul campion olimpic la nataţie Johnny Weissmuller şi de Maureen O'Sullivan.

Cheetah a ajuns în rezervaţia din Florida în 1960. “Îi plăcea să picteze cu degetele, să se uite la fotbal american şi să asculte muzică religioasă”, a spus Debbie Cobb, directorul de comunicare al adăpostului, citat de Tampa Tribune.

Un alt angajat al rezervaţiei, Ron Priest, povesteşte că Cheetah a ieşit în evidenţă deoarece ştia să meargă cu spatele drept, ca un om: “Când nu îi plăcea ceva sau cineva, îşi aduna excrementele şi le arunca asupra lui. Putea să te nimerească la 10 metri printre gratii”.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639269-06-14

TAGURI: cheetah, tarzan, cimpanzeu, muritComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Incident la o centrală din China. Cel puţin 40 de persoane au murit O platformă aflată în construcţie la turnul de răcire al unei centrale din estul Chinei s-a... 24 Noi 2016 | (1)
Accident feroviar în Timiş. O femeie a murit Un accident feroviar a avut loc vineri seara, în judeţul Timiş, în urma căruia o femeie în... 19 Noi 2016 | (0)