2016-12-11 00:24

ULTIMA ORA


A murit după ce a căzut de la etajul al patrulea al spitalului

 |  08:58
A murit după ce a căzut de la etajul al patrulea al spitalului

Fiind internat la Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) din municipiul Ploieşti, un bărbat de 51 de ani a decedat, miercuri dimineaţă, după ce a căzut de la etajul al patrulea al clădirii. Polițiștii au început o anchetă pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs evenimentul, potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Prahova, Dan Radu.

La începutul lunii octombrie, un alt pacient al spitalului a murit într-un mod similar, după ce a căzut de la etajul al cincilea al unităţii sanitare.

Victima avea tot 51 de ani şi era internat la secţia de chirurgie vasculară. Medicii i-au pus trei diagnostice, respectiv arteriopatie la nivelul membrelor inferioare, tumoră pulmonară şi insuficienţă cardiacă, informează Agerpres.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639266-02-13

TAGURI: Ploiești, spitalComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Firma unui celebru baschebalist, jefuită de un interlop Jaf incredibil în Ploiești. Un sportiv celebru a fost victima unui hoț care a intrat în salonul... 26 Noi 2016 | (0)
Sebastian Ghiță rămâne sub control judiciar, cu interdicția de a părăsi țara Deputatul Sebastian Ghiță rămâne sub control judiciar pe cauțiune în dosarul în care a fost... 22 Noi 2016 | (1)