2016-10-20 22:31

ULTIMA ORA


A murit după ce a căzut de la etajul al patrulea al spitalului

 |  08:58
A murit după ce a căzut de la etajul al patrulea al spitalului

Fiind internat la Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) din municipiul Ploieşti, un bărbat de 51 de ani a decedat, miercuri dimineaţă, după ce a căzut de la etajul al patrulea al clădirii. Polițiștii au început o anchetă pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs evenimentul, potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Prahova, Dan Radu.

La începutul lunii octombrie, un alt pacient al spitalului a murit într-un mod similar, după ce a căzut de la etajul al cincilea al unităţii sanitare.

Victima avea tot 51 de ani şi era internat la secţia de chirurgie vasculară. Medicii i-au pus trei diagnostice, respectiv arteriopatie la nivelul membrelor inferioare, tumoră pulmonară şi insuficienţă cardiacă, informează Agerpres.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639266-02-13

TAGURI: Ploiești, spitalComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Victor Ponta, la DNA Ploieşti pentru audieri Victor Ponta a venit miercuri dimineaţa, la sediul DNA Ploieşti, pentru a fi audiat în dosarul... 12 Oct 2016 | (2)
Vasile Blaga, audiat la DNA Ploiești Vasile Blaga a venit luni, la sediul DNA Ploiești, pentru a fi audiat în dosarul în care este... 17 Oct 2016 | (2)