2017-01-17 11:07

ULTIMA ORA


A MURIT ELIZABETH TAYLOR VEZI IMAGINI

 |  15:57
A MURIT ELIZABETH TAYLOR  VEZI IMAGINI

Actriţa Elizabeth Taylor a murit la vârsta de 79 de ani, miercuridimineaţă, la spitalul Cedars-Sinai din Los Angeles unde fusese internată deşase săptămâni, din cauza unei insuficienţe cardiace, a anunţat purtătorul săude cuvânt pentru postul de televiziune CNN.

"Era înconjurată de copiii săi - MichaelWilding, Christopher Wilding, Liza Todd şi Maria Burton", adeclarat purtătorul de cuvânt al actriţei, Sally Morrison, citată de ABC News.

"Mama mea a fost o femeie extraordinară, carea trăit viaţa din plin, cu multă pasiune, umor şi dragoste. Deşipierderea ei este devastatoare pentru cei care o iubeau, vom fi mereu inspiraţide contribuţia eternă pe care a adus-o acestei lumi. Remarcabila eiinterpretare din filme, succesul ei ca femeie de afaceri şi lupta ei curajoasăşi de neoprit împotriva SIDA ne face mîndri de ceea ce a realizat ea. Ştim călumea este mai bună deoarece mama a trăit în ea. Moştenirea ei nu va finiciodată distrusă, spiritul ei va fi mereu alături de noi şi iubirea ei va fiveşnic în inimile noastre", a declarat fiul actriţei, Michael Wilding.

În afară de copiii săi, Taylormai avea 10 nepoţi şi 4 strănepoţi.

Taylor fusese internată în urmă cu şase săptămâni dincauza unei insuficienţe cardiace. Deşi suferise mai multe complicaţii, stareaei de sănătate se stabilizase şi spera să fie externată curând.

Elizabeth Taylor era bolnavă de foarte mulţi ani, iar în octombrie 2009 a fost supusă uneiintervenţii chirurgicale pe cord. Actriţa a fost diagnosticată cu insuficienţăcardiacă congestivă în urmă cu aproape şase ani.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639240-10-08Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image