2016-12-08 12:05

ULTIMA ORA


A murit tatăl Nadiei Comăneci

 |  12:56
A murit tatăl Nadiei Comăneci

Gheorghe Comăneci, tatăl fostei campioane olimpice Nadia Comăneci, a murit în această dimineaţă la spitalul Universitar din Capitală.

El suferea de numeroase afecţiuni hepatice. Gheorghe Comăneci (76 de ani) a ajuns de urgenţă la spitalul Municipal, la sfârşitul lunii decembrie, din cauza unei hemoragii digestive. “Pacientul a fost stabilizat, pentru că a venit cu tensiune foarte mică, şi va rămâne sub supraveghere medicală’’, a declarat atunci Andrei Georgescu, şeful Unităţii de Primiri Urgenţe a Spitalului Universitar din Bucureşti. Tatăl Nadiei suferă de o ciroză cu varice semirupte şi, la internare, i s-a făcut o transfuzie de sânge, din cauza hemoglobinei foarte scăzute: 8, în loc de 12.Nadia Comăneci a ajuns pe 27 decembrie în Bucureşti, unde şi-a vizitat, în mare secret, tatăl internat la Spitalul Universitar din Bucureşti. Medicii au făcut tot posibilul pentru a-l salva, însă gravitatea afecţiunilor şi vârsta înaintată i-au fost fatale.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639550-12-22

TAGURI: Comaneci, deces, Nadia- Comaneci, tata, ciroza, spitalul-UniversitarComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Sala Polivalentă „Nadia Comăneci” – parteneriat de 30 de milioane de euro Fără să aibă măcar acordul “de principiu” al consilierilor generali, Gabriela Firea... 23 Noi 2016 | (1)
Motivul incredibil pentru care un spital riscă să fie închis Spitalul Orășenesc Balș ar putea fi închis, de la începutul anului 2017, de DSP Olt, după ce... 21 Noi 2016 | (0)