2016-10-25 10:13

ULTIMA ORA


A murit tatăl Nadiei Comăneci

 |  12:56
A murit tatăl Nadiei Comăneci

Gheorghe Comăneci, tatăl fostei campioane olimpice Nadia Comăneci, a murit în această dimineaţă la spitalul Universitar din Capitală.

El suferea de numeroase afecţiuni hepatice. Gheorghe Comăneci (76 de ani) a ajuns de urgenţă la spitalul Municipal, la sfârşitul lunii decembrie, din cauza unei hemoragii digestive. “Pacientul a fost stabilizat, pentru că a venit cu tensiune foarte mică, şi va rămâne sub supraveghere medicală’’, a declarat atunci Andrei Georgescu, şeful Unităţii de Primiri Urgenţe a Spitalului Universitar din Bucureşti. Tatăl Nadiei suferă de o ciroză cu varice semirupte şi, la internare, i s-a făcut o transfuzie de sânge, din cauza hemoglobinei foarte scăzute: 8, în loc de 12.Nadia Comăneci a ajuns pe 27 decembrie în Bucureşti, unde şi-a vizitat, în mare secret, tatăl internat la Spitalul Universitar din Bucureşti. Medicii au făcut tot posibilul pentru a-l salva, însă gravitatea afecţiunilor şi vârsta înaintată i-au fost fatale.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639550-12-22

TAGURI: Comaneci, deces, Nadia- Comaneci, tata, ciroza, spitalul-UniversitarComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Victorie în familie. Tată și fiu, campioni naționali la karting în aceeași zi Cunoscutul pilot de drift Gabi Imre are un motiv dublu de sărbătoare în această săptămână.... Acum 14 ore | (0)
O asistentă a murit după ce i s-a făcut rău la muncă O asistentă din Ploiești a murit vineri dimineață la Spitalul Județean după ce i s-a făcut... 21 Oct 2016 | (0)