2017-01-23 18:58


A murit unul dintre interpreţii lui Darth Vader

 |  10:41
A murit unul dintre interpreţii lui Darth Vader

Federaţia engleză de scrimă a anunţat decesul lui Bob Anderson, unul dintre interpreţii lui Darth Vader, personajul negativ din seria cinematografică 'Războiul stelelor' a lui George Lucas. Anderson a murit duminică, la vârsta de 89 de ani.

Bob Anderson a avut o impresionantă activitate în cinema, în coregrafia şi dublarea scenelor de luptă cu arme albe. Acesta a fost semifinalist la sabie în concursul pe echipe la Jocurile Olimpice de la Londra din 1952.

Ulterior, Anderson a fost unul din cei trei interpreţi ai lui Darth Vader, însă a jucat și în pelicule cu James Bond, ca 'Să nu mori azi', 'Casino Royale', precum şi în 'Războiul stelelor' şi 'Prinţul inelelor'. 

Pentru a se crede că Darth Vader este jucat de un singur om, apariţia lui Anderson în acest rol a fost ţinută secretă până în 1983. Actorul Mark Hamill, Luke Skywalker în film, fiul lui Darth Vader şi erou pozitiv, argumentând că nu e corect ca lui Bob Anderson să nu i se recunoască meritele, a dezvăluit într-un interviu contribuția acestuia la celebrul rol, informează Agerpres.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639550-09-08

TAGURI: Darth_Vader, Bob_Anderson, Războiul_stelelorComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random image