2017-01-22 01:45

ULTIMA ORA


UPDATE. A MURIT WHITNEY HOUSTON. FOTO/VIDEO!

 |  05:11
UPDATE. A MURIT WHITNEY HOUSTON. FOTO/VIDEO!

UPDATE, ora 14.00. Whitney Houston ar fi murit înecată în cadă

Site-ului tmz.com a publicat prima imagine cu Whitney Houston fără suflare şi informează că în camera de hotel nu au fost găsite medicamente ilegale. În schimb, s-au găsit medicamente cu reţetă, promovând ideea că vedeta să se fi înecat în cadă.

Trupul neînsufleţit al cântăreţei a fost scos din camera de hotel pe o targă, fiind dus la morgă pentru autopsie. La sosirea echipajelor de salvare, trupul vedetei fusese deja scos din cadă, iar autopsia va determina dacă aceasta a murit înecată sau din altă cauză.

Cântăreaţa şi actriţa americană Whitney Houston, deţinătoare a şase premii Grammy, a murit la vârsta de 48 de ani, a anunţat un purtător de cuvânt al artistei. "Din nefericire, este adevărat", a declarat purtătorul de cuvânt al cântăreţei, Jill Fritzo, care nu a oferit alte detalii.

Site-ul dedicat ştirilor mondene  scrie că Houston a fost descoperită moartă în locuinţa sa din Beverly Hills, Los Angeles, dar informaţia nu a fost deocamdată confirmată.

Conform , trupul vedetei a fost găsit de garda de corp a acesteia, la hotelul Beverly Hilton. Whitney Houston a fost declarată moartă la ora 3:55 PM, ora locală, în ciuda eforturilor de resuscitare ale echipajelor de salvare.

Mark Rosen, locotenent la Poliţia din Beverly Hills, a declarat că la faţa locului "nu au fost găsite semne de intenţii criminale", iar cauza morţii vedetei este în prezent investigată.

Whitney Houston, una dintre artistele cu cele mai mari vânzări de discuri din toate timpurile, şi-a relansat cariera muzicală la sfârşitul anului 2009, după ce s-a luptat mulţi ani cu dependenţa de Însă unele dintre concertele sale incluse în acest turneu de revenire, desfăşurat în 2010, au lăsat mult de dorit, potrivit Mediafax.

Whitney Houston este singurul artist din lume care a lansat şapte albume consecutive premiate cu discuri de platină, depăşind la acest capitol chiar şi trupa Beatles. Pe plan mondial, diva americană a vândut peste 140 de milioane de albume şi 50 de milioane de single-uri, printre care se numără şi piesa "I Will Always Love You", lansată în 1993 şi care a devenit una dintre cel mai bine vândute melodii din toate timpurile.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639554-02-22

Mai multe imagini:
UPDATE. A MURIT WHITNEY HOUSTON. FOTO/VIDEO!
zoom

TAGURI: whitney houston, a murit, premmy grammy, vedete, dependenta de droguri, concerteComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image