2017-01-20 01:37

ULTIMA ORA


A noua zi de proteste în Piaţa Universităţii

 |  21:01
A noua zi de proteste în Piaţa Universităţii

Sute de oameni protestează sâmbătă, în a noua zi de manifestații, în Piaţa Universităţii din Bucureşti. Primele incidente au apărut când reprezentanţii mișcării extremiste Noua Dreaptă au fost alungaţi din Piaţă de ceilalţi protestatari.

Cei de la Noua Dreaptă au fost alungaţi din Piaţa Universităţii după ce aproximativ 10-15 oameni aduseseră cu ei o instalaţie de sonorizare.

Secretarul general al Federaţiei Sindicatelor Libere din Învăţământ (FSLI), Liviu Pop, a afirmat că participanții primesc număr de ordine, pentru a ştii exact câţi oameni sunt, sâmbătă, la protest. Pop a explicat că el a avut fluturaşi cu numere de la 1 la 750, din care a împărţit deja peste 700. De asemenea, un coleg al acestuia are fluturaşi cu numere până la 1.500.

La protest, în Piaţa Universităţii, au venit sâmbătă și profesorii. Potrivit secretarului general al FSLI, au fost așteptate la eveniment aproximativ 300 de cadre didactice care nu au venit ca sindicalişti, ci ca profesori.

Oamenii au venit sâmbătă, în Piaţa Universităţii, în ciuda ninsorii, pentru a protesta împotriva clasei politice şi a preşedintelui, precum şi a Guvernului, și au ocupat, în special, zona din faţa Teatrului Naţional, scrie realitatea.net.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639551-04-06

TAGURI: protest, Piața_Univerității, incidenteComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image