2017-01-21 15:30

ULTIMA ORA


A plătit 1.500 de euro pentru un document fals

 |  18:38
A plătit 1.500 de euro pentru un document fals

Poliţiştii de frontieră arădeni au depistat un bărbat din Kosovo care a încercat să treacă ilegal frontiera din România în Ungaria folosindu-se de un act de identitate fals.

'Bărbatul în cauză s-a prezentat la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac, pe sensul de ieşire din ţară, pentru a călători în Spaţiul Schengen, legitimându-se cu ocazia efectuării controlului documentelor de călătorie cu un paşaport eliberat de autorităţile cehe, documentul trezind suspiciuni poliţiştilor de frontieră', a declarat duminică Octavian Tocaciu, purtător de cuvânt al Inspectoratului Judeţean al Poliţiei de Frontieră Arad.

Potrivit lui Tocaciu, datorită acestor suspiciuni, poliţiştii de frontieră au procedat la verificarea documentului prezentat de bărbat cu aparatura tehnică din dotare, verificări în urma cărora s-a constat că documentul este fals, informează Agerpres.

Din declaraţiile persoanei şi în urma verificărilor efectuate a rezultat că aceasta se numeşte Tetaj B.în vârstă de 43 ani, este cetăţean sârb din Kosovo, iar documentul fals pe care l-a prezentat la controlul de frontieră a fost obţinut prin intermediul unei persoane necunoscute.

Bărbatul a mai declarat cu ocazia anchetei preliminare că a plătit pentru documentul prezentat la controlul de frontieră suma de 1.500 de euro şi intenţiona să ajungă în Germania.

'Poliţiştii de frontieră au luat măsura întreruperii călătoriei şi cercetării lui Tetaj B. sub aspectul săvârşirii infracţiunii de fals privind identitatea în formă continuată şi trecerea ilegală a frontierei de stat în formă continuată, la finalizarea cercetărilor acesta urmând să fie prezentat în faţa procurorului, în vederea dispunerii măsurilor legale ce se impun', a mai adăugat purtătorul de cuvânt al IJPF Arad.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639259-08-17Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image