2017-01-17 23:26

ULTIMA ORA


A VRUT SA DEA FOC CATEDRALEI METROPOLITANE DIN TIMISOARA

 |  12:30
A VRUT SA DEA FOC CATEDRALEI METROPOLITANE DIN TIMISOARA

Tânărul în vârstă de 28 de ani a intrat în catedrală în jurul orei 15.00,având asupra lui o sticlă cu lichid combustibil, pe care l-a împrăştiat pestealtarul catedralei şi i-a dat foc, transmite Realitatea.net.

Incident incredibilazi in Timisoara.Un bărbat a vrut să dea foc Catedralei Mitropolitane din municipiu. Tânărul în vârstă de28 de ani a intrat în catedrală în jurul orei 15.00, având asupra lui o sticlăcu lichid combustibil, pe care l-a împrăştiat peste altarul catedralei şi i-adat foc. Credincioşii aflaţi înbiserică au stins imediat focul şi l-au imobilizat pe tânăr, după care au sunatla 112.

Potrivit martorilor,în timp ce a dat foc, tânărul a strigat că nu mai suportă traiul greu pe careîl duce şi că pe treptele catedralei au murit degeaba copii în decembrie 1989. Martorii au povestitcă bărbatul s-a dus în faţă, la altar, la sfârşitul slujbei, a aruncat cubenzină pe o perdea şi i-a dat foc. Omul s-a pus apoi în genunchi, a spus că nuexistă Dumnezeu şi, printre altele, că a fost trimis de senatorul Ilie Sârbu.Au izbucnit flăcări la altar, a început să iasă mult fum şi s-a creat panică,mai ales că în biserică se afla multă lume, printre care şi copii. Doi enoriaşiau sărit şi au smuls perdeaua, pe care au scos-o afară, pentru ca flăcările sănu se extindă.Bărbatul care a incendiat altarul a fost ridicat de poliţiştii de la Secţia 1.Individul are 28 de ani şi este din Timişoara,spun poliţiştii. Avea cu el o geantă în care au fost găsite şi alte flacoane cubenzină.Bărbatul nu este cunoscut ca având probleme psihice. El le-a spusanchetatorilor că este nemulţumit de nivelul de trai existent la ora actuală înRomânia şi de faptul că toţi copiii care au murit în 1989, la Revoluţie, petreptele Catedralei Mitropolitane din Timişoara, şi-au pierdut viaţa degeaba.Bărbatul a mai spus că decât să trăiască aşa preferă să meargă la puşcărie,scrie.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639240-06-26Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image