2017-01-18 05:57

ULTIMA ORA


Absolvenţi „gradaţi” la Academia de Poliţie

 |  16:59
Absolvenţi „gradaţi” la Academia de Poliţie

Peste 500 de absolvenţi ai Academiei de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza”, promoţia 2011, au fost înaintaţi în grad, astăzi, în cadrul unei ceremonii la care a participat şeful Departamentului Schengen, Afaceri Europene şi Relaţii Internaţionale, chestor-şef de poliţie Marian Tutilescu.

În acest an, au absolvit Academia de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza” 572 de studenţi, dintre care 531 la Facultatea de Poliţie şi 41 la Facultatea de Pompieri. De asemenea, au absolvit Academia de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza” (Facultatea de Poliţie) şi 41 de studenţi, la forma de învăţământ „cu frecvenţă redusă”, cărora li s-a acordat primul grad de ofiţer.

La festivitate au participat şi 50 de absolvenţi ai instituţiilor de învăţământ ale Ministerului Apărării Naţionale, pregătiţi pentru nevoile Ministerului Administraţiei şi Internelor, cărora li s-a acordat primul grad de ofiţer.

Şef al promoţiei 2011 al Academiei de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza” este subinspector de poliţie Manole Angela Alexandra, cu media generală de absolvire 9,87, numele acesteia fiind înscris pe placa de onoare.

După festivitatea de absolvire şi înaintare în grad, ofiţerii au fost repartizaţi, pe baza opţiunilor acestora, în ordinea descrescătoare a mediilor generale de absolvire.

Din partea Ministerului Administraţiei şi Internelor, la eveniment au mai participat adjunctul şefului Departamentului Ordine şi Siguranţă Publică, chestor principal de poliţie Lucian Guran, secretarul general adjunct al Ministerului Administraţiei şi Internelor, chestor principal de poliţie Petre Tobă.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639269-06-25

TAGURI: absolventi, gradati, academia de politieComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image