Acces la Internet din cavoul soţului
2018-08-19 16:31


Acces la Internet din cavoul soţului

 |  08:36
Acces la Internet din cavoul soţului

Comisarul de poliţie din Dos de Mayo (Misiones, nord-estul Argentinei) a precizat că o văduvă de 43 de ani s-a mutat pentru câteva zile în cavoul soţului ei, unde şi-a instalat un pat, Internet şi chiar un mic aragaz.

'Poliţia a constatat că Adriana Villareal a făcut schimbări în cavoul unde se află sicriul soţului ei, unde ea avea un radio, un calculator, internet, un scaun şi un mic aragaz', a explicat comisarul Gustavo Braganza, adăugând că văduva a ieşit din cavou chiar în pijamale când poliţiştii s-au dus la cimitirul San Lazaro să constate faptele.

'Se putea vedea sicriul deschis şi trupul îmbălsămat', a precizat comisarul, vorbind despre soţul lui Villareal, Sergio Yede, decedat în 2010 la 28 de ani.

Văduva se duce să îşi viziteze soţul 'de trei ori pe an, rămâne acolo trei sau patru nopţi şi îşi mai pregăteşte câte ceva' de mâncare, a subliniat comisarul. 'Când iubeşti cu adevărat pe cineva, poţi să faci tot felul de lucruri (…) Soţul meu merită acest lucru şi chiar mai mult', a explicat Villareal, care locuieşte la Buenos Aires.

'Cineva în stare să doarmă alături de un cadavru ar trebui să aibă o problemă', a apreciat Gustavo Braganza, scrie Agerpres.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639566-11-29

TAGURI: Internet, văduvă, Argentina, cavou

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


Apa Nova

loading...