2017-01-18 08:26

ULTIMA ORA


Accident cu ambulanţa în Eforie. Pacientul pe care îl transporta a murit

 |  15:14
Accident cu ambulanţa în Eforie. Pacientul pe care îl transporta a murit
Oambulanţă care avea semnalele acustice şi luminoase puse în funcţiune a fostimplicată, miercuri seară, într-un accident care a avut loc în localitateaconstănţeană Eforie, pacientul pe care îl transporta, un bărbat în vârstă de 80de ani, decedând câteva ore mai târziu la spital, informează Realitatea.net.

Potrivit reprezentanţilorServiciului Poliţiei Rutiere Constanţa, accidentul a avut loc în jurul orei21.00, în staţiunea Eforie Nord. Astfel, un autoturism marca Renault caremergea în faţa ambulanţei, către Constanţa, a virat la stânga, fără să seasigure, şi a acroşat autospeciala aflată în acel moment în depăşire şi avândsemnalele acustice şi luminoase pornite.

Ambulanţa, în care se aflauo asistentă medicală şi un pacient de 80 de ani, a fost proiectată pecontrasens, unde s-a izbit de peretele unui imobil.

Ulterior, pacientul de 80de ani a fost transportat la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa cu oaltă ambulanţă, însă a decedat câteva ore mai târziu în Unitatea Primiri Urgenţe.Medicii legiştiurmează să stabilească dacă decesul a fost provocat de rănile suferite înaccident.

În urma impactului, şoferulambulanţei a rămas blocat în autoutilitară, pentru scoaterea lui fiind necesarăintervenţia unui echipaj de descarcerare al Inspectoratului pentru Situaţii deUrgenţă "Dobrogea" al judeţului Constanţa.

De asemenea, în accident a fost rănită uşor şiasistenta medicală, în prezent starea ei de sănătate fiind stabilă.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639253-05-20Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image