2017-01-24 03:11


Accidentată mortal în timp ce traversa regulamentar

 |  12:55
Accidentată mortal în timp ce traversa regulamentar

O autoutilitară, care nu a acordat prioritate, a lovit în plin, vineri, pe un bulevard din municipiul Râmnicu Vâlcea, două tinere în timp ce traversau regulamentar. În urma accidentului, cele două victime au ajuns în stare de comă la spital, iar una dintre ele, în vârstă de 21 de ani, a decedat.

'Vineri dimineaţă, o autoutilitară marca Peugeot condusă de Eduard N. de 30 de ani, în timp ce venea din direcţia Drăgăşani-Râmnicu Vâlcea, nu a acordat prioritate unor pietoni care se angajaseră în traversarea bulevardului Calea lui Traian, în cartierul Râureni. Astfel, doi pietoni, Georgeta N. de 21 de ani şi Lavinia P. de 26 de ani, au fost lovite în plin de autoutilitară. Cele două tinere au fost transportate la Spitalul de Urgenţă Vâlcea fiind diagnosticate cu stare de comă. Ulterior, Georgeta N. a decedat', a explicat Alina Teodorescu, purtătorul de cuvânt al IPJ Vâlcea.

  Alcoolemia conducătorului auto a fost zero, potrivit etilotestului, însă acesta este cercetat privind uciderea din culpă şi vătămare corporală gravă, informează Agerpres.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639554-04-20

TAGURI: acccident, Vâlcea, autoutilitarăComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random image