2016-12-10 12:55

ULTIMA ORA


Acoperişul Morii lui Assan s-a prăbuşit

 |  17:05
Acoperişul Morii lui Assan s-a prăbuşit

Elemente din acoperiş şi un perete de la Moara lui Assan, din zona Obor a Capitalei, s-au prăbuşit, duminică, pompierii intervenind la faţa locului. Până în prezent nu au fost constatate victime.

Clădirea de patrimoniu, veche de circa 100 de ani, părăsită, se afla în fază avansată de degradare, fapt ce a condus la prăbuşirea acoperişului, care a antrenat şi căderea unui zid de circa 200 - 300 de metri pătraţi, după cum a precizat maiorul Ovidiu Pană, de la ISU Bucureşti.

Conform primelor constatări de la faţa locului, prăbuşirea ar fi putut fi cauzată şi de furturile de material din clădire, care au afectat şi mai mult structura de rezistenţă.

La locul incidentului s-au deplasat trei autospeciale cu apă şi spumă, o autospecială de descarcerare şi un echipaj de prim-ajutor de la ISU Bucureşti, a menţionat Pană.

În mai 2008, Moara lui Assan a fost afectată de un puternic incendiu.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639550-08-17

TAGURI: acoperis, assan, prabusitComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Un avion cu 74 de pasageri s-a prăbușit în Pakistan Un avion de pasageri al unei companii aeriene pakistaneze s-a prăbușit în nordul Pakistanului,... 07 Dec 2016 | (0)
Cinci morți după ce un elicopter s-a prăbușit în Marea Caspică Un elicopter al unei societăți iraniene de foraj petrolier s-a prăbușit duminică în Marea... 27 Noi 2016 | (1)