2019-01-23 19:04


Actriţa spaniolă de origine română Elsa Pataky s-a căsătorit cu actorul Chris Hemsworth

 |  15:22
Actriţa spaniolă de origine română Elsa Pataky s-a căsătorit cu actorul Chris Hemsworth

Actriţaspaniolă de origine română Elsa Pataky s-a căsătorit cu actorul australianChris Hemsworth în Indonezia, pe 28 decembrie, cuplul petrecându-şi luna demiere în Australia, informează mujer.terra.es.

ElsaPataky, în vârstă de 34 de ani, şi Chris Hemsworth, în vârstă de 27 de ani,s-au căsătorit pe o insula indoneziană, Phillip Island, la eveniment, care s-adorit a fi unul intim, participând familiile celor doi actori şi câţivaprieteni.

Căsătoriaa fost confirmată de purtătorul de cuvânt al Elsei Pataky, într-un comunicatfoarte scurt.

ElsaPataky şi Chris Hemsworth şi-au făcut publică relaţia în septembrie 2010.

Patakyeste o promiţătoare actriţă spaniolă, născută la Madrid. Tatăl ei este unbiochimist spaniol, José Francisco Lafuente, iar mama ei, Cristina PatakyMedianu, de profesie publicist, este de origine româno-maghiară. Pataky a urmatcursurile facultăţii de jurnalism la Universidad de San Pablo CEU. În timpulfacultăţii, ea a urmat şi cursuri de actorie.

Dupăo serie de roluri în seriale TV, Pataky a apărut în peste zece filme spaniole,iar în 2004 a jucat în "Iznogoud, marele vizir/ Iznogoud", care aavut un mare succes de public. A mai jucat în filmul "Avionul cu şerpi/Snakes on a Plane" (2006), de David Ellis, alături de Samuel L. Jackson,dar şi în "Ninette", de José Luis Garci, seria TV mexicană"Mujeres Asesinas", "Give 'Em Hell, Malone" şi "Codgalben de crimă/ Giallo", de Dario Argento. Recent, ea a anunţat că vajuca în partea a cincea a filmului "Fast and Furious".

În2010, Elsa Pataky a fost prezentă la Festivalul de Film de la Cannes, unde afost proiectat cel mai recent film în care a jucat, intitulat "HollywoodDidi", regizat de Bigas Luna.

ElsaPataky a avut o relaţie de mai mulţi ani cu actorul Adrien Brody.

ChrisHemsworth a devenit celebru cu rolul Kim Hyde din serialul australian"Home and Away". Hemsworth va juca rolul Thor în filmul omonim careva fi lansat în 2011, dar şi în "The Avengers". A mai jucat în filmeprecum "Star Trek" (2009) şi "Cash" (2010).


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639233-10-19
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri

loading...