2017-01-24 09:09


Adele, marea câştigătoare la BRIT Awards

 |  08:18
Adele, marea câştigătoare la BRIT Awards

Artiştii Adele şi Ed Sheeran au obţinut câte două trofee fiecare la gala BRIT Awards, în cadrul căreia au fost decernate premiile muzicii pop din Marea Britanie.

Adele a fost distinsă cu premiile pentru cel mai bun album solo al anului, „21”, fiind desemnată şi cea mai bună artistă solo din Marea Britanie. În urmă cu o săptămână, Adele obţinuse şase premii Grammy pentru albumul său, care a fost vândut în Statele Unite în peste 6 milioane de copii, scrie Realitatea.net. „A fost un an uluitor”, a declarat artista, după ce a primit premiul pentru cea mai bună artistă de la Kylie Minogue.

La rândul său, Ed Sheeran a primit premiul pentru cel mai bun artist solo şi cea mai importantă descoperire.

Ceremonia, una plină de energie, a avut loc la Londra şi a cuprins momente de omagiere a divelor dispărute recent, britanica Amy Winehouse şi americanca Whitney Houston.

Lista principalilor câştigători: Cel mai bun artist solo britanic: Ed Sheeran. Cea mai bună artistă solo britanică: Adele. Cea mai importantă descoperire: Ed Sheeran. Cea mai bună trupă britanică: Coldplay. Cel mai bun single britanic: One Direction - 'What Makes You Beautiful'. Cel mai bun album britanic al anului: Adele '21'. Cel mai bun artist solo internaţional: Bruno Mars. Cea mai bun artistă solo internaţională: Rihanna. Cea mai bună trupă internaţională: Foo Fighters. Cea mai importantă descoperire internaţională: Lana Del Rey.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639554-06-16

TAGURI: adele castigatoare, premii brit awards, adele brit awards, castigatori brit awards, ed sheeranComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random image