2019-03-21 00:05


Adi Minune şi Florin Salam, învinuiţi într-un dosar de tentativă de omor

 |  17:10
Adi Minune şi Florin Salam, învinuiţi într-un dosar de tentativă de omor

CântăreţiiAdi Minune şi Florin Salam sunt învinuţi de favorizarea infractorului şi,respectiv, mărturie mincinoasă, în dosarul în care fiul lui Nuţu Cămătaru,Ionel Balint, este suspectat că a înjunghiat o persoană, în urmă cu mai bine deo lună, într-un club din Capitală.

Purtătorulde cuvânt al Poliţiei Capitalei, Christian Ciocan, a declarat, joi, că AdrianSimionescu, cunoscut sub numele de scenă Adi Minune, a fost pus sub învinuireîn acest dosar, pentru favorizarea infractorului, iar Florin Salam petnrumărturie mincinoasă.

Unul dintrepatronii clubului din Capitală în care, în 19 septembrie, fiul lui NuţuCămătaru ar fi înjunghiat o persoană a fost reţinut, joi, pentru 24 de ore,fiind suspectat de mărturie mincinoasă şi favorizarea infractorului.

ProcuroriiParchetului Tribunalului Bucureşti au emis ordonanţă de reţinere pe numele luiIlie Petre, zis "Vivi", acesta fiind unul dintre patronii clubului încare a avut loc incidentul, a declarat avocatul acestuia.

Acesta a maispus, la ieşirea din sediul Poliţiei Capitalei, unde clientul său a fostaudiat, că în acelaşi dosar s-au emis, până în prezent, mai multe ordonanţe dereţinere.

Avocatul nua putut precizat dacă printre cei reţinuţi sunt Adi Minune şi Florin Salam, şinici pentru câte persoane au fost emise ordonanţe de reţinere.

El a maiarătat că cel mai probabil procurorii îi vor duce pe clientul său şi pecelelalte persoane reţinute la instanţă, cu propunere de arestare preventivă.

Adi Minune,Florin Salam, unul dintre patronii clubului din Capitală în care s-a petrecutincidentul, precum şi alte aproximativ 20 de persoane sunt audiaţi, joi, laPoliţia Capitalei, în dosarul în care Ionel Balint, fiul lui Nuţu Cămătaru,este suspectat de tentativă de omor.

Potrivitunor surse judiciare, patronul clubului unde a avut loc incidentul estesuspectat de favorizarea infractorului, deoarece ar fi ascuns înregistărilesurprinse în local.

Purtătorulde cuvânt al Poliţiei Capitalei, Christian Ciocan, a declarat, că aproximativ20 de percheziţii au fost făcute, joi dimineaţă, în Bucureşti, iar 23 persoaneau fost aduse cu mandat pentru audieri la Poliţia Capitalei.

ChristianCiocan a spus că ancheta vizează un incident petrecut în 19 septembrie, într-unlocal, unde fiul lui Nuţu Cămătaru l-ar fi înjunghiat pe Naca Marian, zisItalianul, în vârstă de 41 de ani. Acesta a fost internat în stare gravă laSpitalul Floreasca din Bucureşti.

În urmă cucâteva zile, Adi Minune şi Florin Salam au fost audiaţi în acest dosar, dar încalitate de martori.

Potrivitunor surse judiciare, Adi Minune le-a spus, la audierile care au avut loc luni,că a fost în seara de 19 septembrie în restaurantul în care s-a petrecutincidentul, dar că nu îşi aminteşte exact ce s-a întâmplat.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :638946-01-02
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...