2018-12-15 03:06


Adolescent de 14 ani, la spital după ce a fost lovit de un balansoar într-o tabără

 |  13:22
Adolescent de 14 ani, la spital după ce a fost lovit de un balansoar într-o tabără

Un adolescent de 14 ani din Lugoj (Timiş), care se afla împreună cu mai mulţi colegi într-o tabără la o cabană din Munţii Retezat, a ajuns, în noaptea de vineri spre sâmbătă, la Spitalul de Urgenţă din Petroşani, după ce a fost lovit de un balansoar în care se dădea.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Hunedoara, agent principal Adriana Voina, adolescentul se afla în tabără la o cabană din Munţii Retezat şi în timp ce se dădea într-un balansoar, acesta s-a desprins şi a căzut, lovindu-l pe băiat la cap.

"Băiatul a fost transportat la Spitalul de Urgenţă din Petroşani, unde a rămas internat. Poliţia a făcut cercetări la faţa locului, iar acum aşteptăm diagnosticul medical şi vom deschide un dosar în care se vor face cercetări pentru a stabili dacă este un caz de autoaccidentare sau dacă alte persoane se fac vinovate de producerea accidentului", a spus Adriana Voina.

În prezent, adolescentul se află internat la secţia anestezie şi terapie intensivă a Spitalului de Urgenţă din Petroşani, iar medicii susţin că starea lui este stabilă.

"Băiatul a suferit un accident şi a ajuns la spital cu un traumatism cranio-cerebral. În acest moment se fac investigaţii medicale, iar medicul care se ocupă de caz va decide dacă va rămâne la ATI sau va fi transferat la altă secţie", a spus managerul Spitalului de Urgenţă din Petroşani, medicul Alin Vasilecu.

Prorietarul cabanei unde a fost organizată tabăra, Stelian Niţă, a declarat că balansoarul a fost construit de o firmă, precizând că acesta funcţionează din anul 2003. El a menţionat că nu au mai fost înregistrate astfel de incidente la cabană.

De asemenea, Stelian Niţă a spus că în momentul producerii accidentului copiii erau supravegheaţi.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639256-01-28
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...