2018-12-19 13:59


Adrian Mutu ar putea fi trimis din nou în judecată

 |  07:24
Adrian Mutu ar putea fi trimis din nou în judecată

Avocatul ospătarului agresat de jucătorul Adrian Mutu în 2010, Luca Spaziani, a depus o nouă cerere pentru judecarea fotbalistului român, pentru leziunile provocate clientului său şi complicaţiile apărute ulterior, informează La Nazione.

Potrivit site-ului violanews.com, avocatul Luca Spaziani i-a prezentat procurorului Paolo Canessao o nouă cerere prin care solicită judecarea lui Adrian Mutu pentru leziunile provocate lui Berat Racaj în urma incidentului din 23 octombrie 2010 şi pentru complicaţiile apărute ulterior, respectiv cele două intervenţii chirurgicale suferite de chelnerul în vârstă de 28 de ani.

Cotidianul La Nazionale a scris, în aprilie, că atacantul Adrian Mutu nu a ajuns la un acord amiabil cu chelnerul Berat Racaj, astfel că avocatul acestuia, Luca Spaziani, a anunţat că a cerut trimiterea în judecată a fotbalistului român. Ospătarul a fost supus unei operaţii chirurgicale, în luna aprilie, din cauza unei deviaţii a piramidei nazale rezultate în urma incidentului.

Atacantul echipei Fiorentina, Adrian Mutu, a bătut un ospătar într-un local din centrul Florenţei, pe 23 octombrie 2010. Kosovarul Berat Recaj, care a fost externat din spitalul Santa Maria Nouva la câteva ore după incident, a suferit "o traumă contuzivă cranio-facială cu multiple escoriaţii, contuzii la torace şi abdomen şi o fractură de piramidă nazală".


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639256-03-26
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...