2018-07-23 11:10


Adrian Năstase se va prezenta miercuri la INML

 |  13:40
Adrian Năstase se va prezenta miercuri la INML

Adrian Năstase trebuie să se prezinte, miercuri, la Institutul Naţional de Medicină Legală, cu toate documentele medicale, iar în cazul în care Spitalul Floreasca transmite că acesta nu poate fi transportat, va fi examinat în secţia în care este internat, informează, marţi, INML. Fostul premier nu s-a putut prezenta astăzi la INML, deoarece este sedat.

INML arată, într-un comunicat de presă transmis agenţiei Mediafax, că a primit, în 25 iunie, de la managerului Spitalului Clinic de Urgenţă Floreasca o adresă prin care, pe baza registrului medical redactat şi semnat de echipa de medici curanţi, se solicită un răspuns la întrebările adresate unităţii sanitare de către Serviciul de Investigaţii Criminale din Poliţia Criminale, respectiv dacă Adrian Năstase poate fi transportat în vederea tratării în reţeaua medicală a Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor".

"Prin adresa nr. A8/6393/26.06.2012 am comunicat managerului Spitalului Clinic de Urgenţă Floreasca, ceea ce comunicasem şi DGPM - Serviciul de Investigaţii Criminale, respectiv faptul că  «evaluarea stării de sănătate a pacientului în vederea transportului revine în sarcina medicului/medicilor curant/curanţi (conform Ordinului MS nr. 1091 din 07.09.2006)»", a precizat INML.

Citeşte şi:


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639567-04-06

TAGURI: adrian nastase, inml, miercuri

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri

Apa Nova