2017-01-19 19:20

ULTIMA ORA


Adrian Popescu acuză conducerea PSD: "E dictatură în partid!"

 |  08:58
Adrian Popescu acuză conducerea PSD: "E dictatură în partid!"

După întoarcerea de la Bruxelles, preşedintele PSD Giurgiu, Adrian Popescu, unul dintre susţinătorii fostului preşedinte al Senatului, Mircea Geoană, a aflat, joi, că a fost exclus din partid de către Victor Ponta.

Popescu a explicat că a plecat la Bruxelles imediat după ce s-a terminat şedinta CEXN de marţi, aşa că nu a apucat să îşi depună demisia. Cu toate acestea a primit un email de la liderul PSD Victor Ponta, care îl informa că s-a luat act de demisia sa din partid.

Adrian Popescu a adăugat că şi membrii PSD Călăraşi sunt nemulţumiţi de ce se întâmplă în partid şi nu doar cei din Giurgiu, spunând că: "E dictatura în partid! (…) Fierbe tot PSD!(....) Şi preşedintele Consiliului Judeţean Buzău probabil că o sa plece. Sunt mulţi, o să vedeţi! Pe rând vor ieşi şi vor pleca foarte mulţi din partid. Dar să spună ei, eu vorbesc de organizaţia Giurgiu şi de mine".

Deși Mircea Geoană nu are un proiect politic bine definit, potrivit lui Adrian Popescu mulți pesediști îl vor urma. "E un bazin din electorat de 15-20% pe care Mircea Geoană îl poate capta. Ne-am întâlnit cu români la Bruxelles și ne-au întrebat: 'Ce aveți cu Geoană? De ce îi faceți jocul lui Băsescu? Cum, blocați suspendarea ?! ' Suntem penibili. Trebuie să se întâmple ceva", a declarat Adrian Popescu, potrivit .

"Ni se spunea ca suntem Partidul Comunist, cu Victor Ponta o sa devenim Partidul Hitlerist!", a subliniat acesta. Cu toate că intenționa să își dea demisia, așa cum a anunțat încă de marți, Popescu consideră trist și "fără o bază legală"faptul că a fost demis înainte.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639266-03-08

TAGURI: Adrian_Popescu, PSD, GiurgiuComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image