2016-12-07 20:29

ULTIMA ORA


Adriano neagă că a împuşcat o fată

 |  17:09
Adriano neagă că a împuşcat o fată

Fotbalistul brazilian Adriano, atacantul echipei Corinthians, a declarat că nu el a fost cel care a împuşcat-o pe fata aflată în maşina sa, vineri la Rio de Janeiro, la ieşirea dintr-un club de noapte.

Arma, un pistol de calibrul 40, îi aparţinea bodyguardului lui Adriano şi s-a descărcat în mod accidental, rănind-o la o mână pe Adriane Cirilo dos Pintos, o tânără în vârstă de 20 ani, care a fost supusă unei intervenţii chirurgicale.

Martorii chestionaţi de poliţie au precizat că Adriano se afla împreună cu patru femei şi un bodyguard în momentul producerii incidentului, automobilul atacantului, marca BMW, fiind confiscat pentru a fi inspectat de specialiştii poliţiei, conform Agerpres.

Fata ar fi declarat ulterior poliţiei că Adriano se juca cu arma respectivă, care s-a descărcat şi a rănit-o.

'Eu mă aflam pe scaunul din faţă, iar împuşcătura s-a produs pe bancheta din spate', a precizat fotbalistul, citat de Globoesporte.

În vârstă de 29 ani, Adriano a marcat 27 de goluri în 48 de meciuri disputate pentru naţionala Braziliei, însă problemele cu care s-a confruntat în ultimii ani (obezitate, consumul de alcool şi depresie) l-au îndepărtat de Selecao pe fostul atacant al echipelor italiene Inter Milano, Parma, Fiorentina şi AS Roma.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639269-05-09

TAGURI: adriano, fata, ranire, masinaComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Schimbarea la faţă a politicienilor din eşalonul doi. Azi, Victor Boştinaru. Imagini cât mii de cuvinte Victor Boştinaru, născut pe 17 mai 1952, în localitatea Valea Mare, judeţul Dâmboviţa, a fost... 04 Dec 2016 | (1)
Schimbarea la faţă a politicienilor din eşalonul doi. Azi, Cristian Rădulescu. Imagini cât mii de cuvinte Cristian Rădulescu, născut pe 13 noiembrie 1955, în comuna Ceraşu, judeţul Prahova, este... 22 Noi 2016 | (0)