2019-02-16 06:16


Adriean Videanu, huiduit de câţiva pensionari la Târgu Jiu

 |  12:38
Adriean Videanu, huiduit de câţiva pensionari la Târgu Jiu

Prim-vicepreşedintele PDL Adriean Videanu, care se află, joi, la TârguJiu, a fost huiduit de câteva persoane care l-au oprit la intrarea în sediulPDL Gorj, reproşându-i situaţia pensionarilor.

Adriean Videanu a ajuns, joi laprânz, la sediul PDL Gorj, alături de Vasile Blaga, pentru a participa la oşedinţă cu reprezentanţii organizaţiei judeţene în vederea stabilirii datei lacare vor avea loc alegerile pentru şefia filialei.

La intrarea în sediul PDL Gorj se aflau mai multe persoane, care auînceput să-şi exprime nemulţumirile, iar Videanu s-a oprit pentru a discuta cuacestea, în timp ce Blaga şi-a continuat drumul.

Oamenii i-au reproşat fostului ministru al Economiei situaţia în care seaflă pensionarii şi femeile cu copii mici, spunându-i că nu au ce mânca. Dupăce a stat pentru scurt timp de vorbă cu oamenii nemulţumiţi, Videanu a plecat,în timp ce era huiduit de câţiva dintre aceştia.

La ora transmiterii acestei ştiri, şedinţa de la PDL Gorj este îndesfăşurare.

PDL Gorj este condus de peste doi ani de preşedinţi interimari,senatorul Ion Ruşeţ fiind în această funcţie de aproximativ două luni.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :638951-12-17
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiriSTARBAG
loading...