2017-01-16 14:49

ULTIMA ORA


Agent de poliţie din Argeş, reţinut pentru 24 de ore

 |  12:21

Un agent de poliţie din judeţul Argeş a fost reţinut pentru 24 de ore sub acuzaţiile de trafic de influenţă şi favorizarea infractorului. Poliţistul, angajat la Serviciul Poliţiei Rutiere din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean, va fi prezentat miercuri în faţa instanţei cu propunere de arestare preventivă.

În urma unei percheziţii domiciliare a ofiţerilor Direcţiei Generale Anticorupţie (DGA), desfăşurată sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeş, şi a audierii agentului de poliţie, pe numele acestuia a fost emisă o ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore.

'Urmare a denunţului formulat de un cetăţean, a rezultat faptul că agentul de poliţie S. T. M. i-a pretins, în cursul anului 2011, suma de 1.800 de euro, bani pe care i-a şi primit pentru a interveni pe lângă funcţionarii din cadrul Institutului Naţional de Medicină Legală Bucureşti, în scopul obţinerii unei alcoolemii sub limita prevăzută de lege', potrivit Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeş.

În februarie 2011, acuzatul, la acea vreme angajat în cadrul Poliţiei Topoloveni, l-a depistat în trafic pe denunţător în timp ce conducea un autoturism pe drumurile publice, deşi se afla sub influenţa alcoolului. Fiind solicitată şi obţinută recalcularea alcoolemiei, s-a întocmit un dosar de cercetare penală pe numele şoferului.

Pentru săvârşirea infracţiunilor de trafic de influenţă şi favorizarea infractorului, suspectul urmează să fie prezentat miercuri la Tribunalul Argeş cu propunere de arestare preventivă, scrie Agerpres.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639554-09-06

TAGURI: percheziţii, Argeş, DGA, arestare, poliţistComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image