2018-12-12 20:56


Agresorul din Timișoara și-a recunoscut faptele

 |  07:08
Agresorul din Timișoara și-a recunoscut faptele

Mândrilă Aurel, suspectul celor trei înjunghieri de marţi, din Timişoara, şi-a asumat agresiunile. Acesta a înjunghiat, la câteva ore distanţă, trei femei. 

Andreea Cinteză, purtător de cuvânt al Poliţiei Timiş a declarat pentru Agerpres că „bărbatul se numeşte Mândrilă Aurel, are 33 de ani şi este din localitatea Broşteni, Mehedinţi.” În 2001, a mai fost condamnat pentru omor şi a primit 10 ani de închisoare. În momentul de faţă, el este audiat de poliţişti.

Marţi, în municipiul Timişoara, au fost agresate trei femei. Roxana A., de 23 de ani, a fost înjunghiată pe o stradă în apropierea Fabricii de Anvelope din oraş. Ea a povestit poliţiştilor că bărbatul a venit pe la spate şi a înjunghiat-o în abdomen. Tânăra a declarat că nu a văzut bine faţa atacatorului şi că acesta a urmărit-o ceva vreme pe stradă înainte s-o lovească. A doua femeie atacată, de 45 de ani, a fost salvată de un vecin care a anunţat incidentul la numărul de urgenţă 112. Femeia a fost internată în stare de şoc şi supusă unei intervenţii chirurgicale. Ea nu a putut să le spună medicilor decât că nu a văzut faţa bărbatului care a atacat-o şi că acesta a venit în fugă pe la spate şi a înjunghiat-o. Agresiunea s-a petrecut pe strada Circumvalaţiunii, pe care se află sediul Poliţiei Rutiere. Agresorul a fost prins în momentul în care ataca o a treia femeie, pe bulevardul Cetăţii. Aceasta a ţipat, iar un echipaj al Poliţiei Locale, care patrula, l-a imobilizat imediat.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639256-06-03
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...