2018-12-19 01:31


Alarmă cu bombă la Primăria Sibiu şi la Consiliul Judeţean

 |  14:16
Alarmă cu bombă la Primăria Sibiu şi la Consiliul Judeţean

Reprezentanţii SRI au fost anunţaţi, luni, că lasediul Primăriei Sibiu şi la cel al Consiliului Judeţean au fost amplasatebombe, la ora transmiterii acestei ştiri la faţa locului aflându-se poliţiştişi pompieri care urmează să decidă dacă se impune sau nu evacuareainstituţiilor.

Potrivitpurtătorului de cuvânt la Poliţiei Sibiu, inspectorul Luciana Balteş,reprezentanţii SRI Sibiu au primit un anunţ potrivit căruia la Primăria Sibiu şi la Consiliul Judeţean, ale căror sedii se află lamică distanţă unul de celălalt, sunt amplasate bombe.

"Anunţulnu a sosit pe 112, iar noi nu am fost direct informaţi. Anunţul a ajuns lacolegii de la SRI care s-au deplasat deja la faţa locului pentru a efectuacercetări", a spus Luciana Balteş.

Purtătorulde cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Sibiu, Diana Lazăr, adeclarat că un echipaj cu o autospecială a fost trimis în zona centrală amunicipiului Sibiu pentru a asigura zona, atât în preajma Primăriei, cât şi aConsiliului Judeţean.

Potrivitpurtătorului de cuvânt al Primăriei Sibiu, Mirela Gligore, angajaţii instituţiei nu au fost deocamdată evacuaţi.

PreşedinteleCJ Sibiu, Martin Bottesch, a declarat că Poliţia se află la faţa locului şiurmează ca reprezentanţii acesteia să decidă dacă se impune sau nu evacuareainstituţiei.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639243-05-04
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...