2017-01-24 23:27


Algerian reţinut de două ori în două zile pentru mai multe jafuri

 |  18:58
Algerian reţinut de două ori în două zile pentru mai multe jafuri

Poliţiştii din Timişoara au fost nevoiţi să folosească armele din dotare pentru a prinde un algerian care jefuise un taximetrist. Poliţiştii au tras patru focuri de armă în aer pentru a-l prinde pe algerianul cazat la Centrul de Tranzit în Regim de Urgenţă.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Timiş, Mădălina Mezdrea, poliţiştii au fost sesizaţi de un taximetrist că un tânăr a refuzat să îi achite cursa până la mall-ul din municipiu, în valoare de 80 de lei, iar odată ajunşi la destinaţie a furat o sumă de bani din torpedou şi a fugit. La faţa locului s-a deplasat un echipaj de poliţie care l-a observat pe suspect şi a pornit în urmărirea lui. Poliţiştii l-au somat pe tânăr să se oprească, dar văzând că acesta refuză, au tras patru focuri de armă în plan vertical, reuşind să îl prindă pe strada Cugir, la o distanţă destul de mare de locul faptei.

Tânărul, în vârstă de 19 ani, a fost dus la Secţia 5 Poliţie. El a fost prins vineri, după ce a spart un magazin aflat în incinta unui centru comercial, din apropierea Centrului de Tranzit în Regim de Urgenţă din Timişoara, de unde a furat 150 de lei, fiind reţinut şi dus în arestul Poliţiei Timiş. Sâmbătă, în jurul orei 17.30, a fost eliberat din arest pentru că îi expirase ordonanţa de reţinere, iar mai târziu a luat taxiul pe care l-a prădat. În alte două cazuri, tânărul este suspectat că a furat dintr-o maşină un telefon mobil, iar dintr-un alt autoturism, un portofel în care erau 150 de euro.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639253-09-13Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random image