2018-12-18 17:41


Ambasada Coreei de Sud la Tripoli a fost atacată de hoți

 |  07:54
Ambasada Coreei de Sud la Tripoli a fost atacată de hoți

Sediul Ambasadei Coreei de Sud a fost atacat duminicã de hoți, după o săptămână de la intrarea rebelilor în Tripoli. Hoții nu au reușit însă să fure datorită intervenției rapide a poliției rebelilor, chemată în ajutor de personalul ambasadei.

Circa 10 atacatori au pătruns cu forța în sediul ambasadei duminică după-amiazã și au încercat să fure piese din mobilierul și din aparatura electronică.

„Credem că hoții erau civili care se prezentaseră drept rebeli, pentru că au fugit când forțele de ordine controlate de aceștia au sosit”, a declarat luni un purtător de cuvânt al Ministerului Afacerilor Externe sud-coreean, informează Agerpres.

În cursul incidentului, niciun membru al personalului misiunii diplomatice nu a fost rănit.

Majoritatea membrilor personalului diplomatic sud-coreean a fost evacuată în Tunisia la sfârșitul lunii mai din cauza luptelor și a bombardamentelor NATO.

De asemenea, reședința amabasadorului sud-coreean din Tripoli a fost marti seara ținta jafurilor când un grup de hoți a patruns furand televizoare și alte echipamente electronice, fără a rani pe nimeni. 

După cucerirea capitalei libiene, rebelii au început să restabilească ordinea publicã; polițiști dirijează circulația vehiculelor în unele intersecții, iar magazinele s-au redeschis pentru cumpărători.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639256-10-20
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...