2017-01-21 19:37

ULTIMA ORA


Ambulatoriul Spitalului Judeţean de Urgenţă va fi inaugurat pe 19 noiembrie

 |  17:06
Ambulatoriul Spitalului Judeţean de Urgenţă va fi inaugurat pe 19 noiembrie

Ambulatoriul de specialitate integrat în cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Brăila va fi inaugurat pe 19 noiembrie, ocazie cu care este programat simpozionul cu tema 'Autorităţile locale, pârghii în descentralizarea şi dezvoltarea sistemului public de sănătate', se arată într-un comunicat remis luni presei de CJ Brăila.

Modernizarea Ambulatoriului de specialitate integrat în cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Brăila s-a realizat printr-un proiect finanţat din POR 2007 - 2013, Domeniul major de intervenţie 3.1. - Reabilitarea/ modernizarea/ echiparea infrastructurii serviciilor de sănătate.

Valoarea totală a proiectului a fost de 42.673.559,80 lei, din care 34.794.961,97 lei finanţarea nerambursabilă. Proiectul s-a derulat pe parcursul a 18 luni, având ca obiectiv general îmbunătăţirea calităţii serviciilor de asistenţă medicală din judeţul Brăila şi din regiune, potrivitAgerpres.

“Ambulatoriul de la Spitalul Judeţean este dotat cu aparate de top pentru lumea medicală de astăzi. Proiectul a fost realizat pe bani europeni şi am achiziţionat cele mai bune aparate”, a declarat preşedintele CJ Brăila, Gheorghe Bunea Stancu.

CJ Brăila are în plan să introducă în cadrul Ambulatoriului Spitalului Judeţean de Urgenţe un sistem de acces electronic pentru pacienţi, pentru a elimina astfel cozile de la uşile doctorilor.

Preşedintele CJ a mai spus că acest ambulatoriu are scopul de a tria pacienţii şi de a-i trimite la Unitatea de Primiri Urgenţe doar pe cei care reprezintă într-adevăr cazuri de urgenţă.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639265-11-02



Comenteaza pe facebook




Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image