2016-12-10 12:58

ULTIMA ORA


Ameninţare teroristă „credibilă însă neconfirmată” în SUA

 |  07:53
Ameninţare teroristă „credibilă însă neconfirmată” în SUA

Statele Unite sunt în alertă înainte de 11 septembrie după ce Departamentul american de Securitate a comunicat, joi, că serviciile de informaţii anchetează o ameninţare teroristă „specifică şi credibilă însă neconfirmată” legată de momentul comemorării a 10 ani de la atacurile de la 11 septembrie.

„Este adevărat că există unele informaţii privind o ameninţare specifică şi credibilă, însă neconfirmată”, se arată într-un comunicat oficial, informează Agerpres.

Ameninţarea are în vedere New York-ul sau Washington-ul și s-ar putea concretiza într-un atentat cu maşină sau camion capcană, conform presei americane.

"După cum ştim din informaţiile obţinute după raidul împotriva lui Osama ben Laden, al-Qaida a arătat un interes deosebit pentru date importante şi aniversări, precum 11 septembrie", a explicat Departamentul american Securitate.

"Uneori, aceste informaţii sunt credibile (...), alteori sunt mai puţin", însă serviciile de informaţii „au luat toate măsurile necesare” cerute de o asemenea situație, a adăugat comunicatul, potrivit .


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639259-05-04

TAGURI: SUA, terorism, 11 septembrieComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Tânărul acuzat de propagandă islamistă, reținut Tanarul de 18 ani, din Craiova, acuzat ca se pregatea pentru comiterea unui act de terorism, a fost... 08 Dec 2016 | (0)