2017-01-21 02:18

ULTIMA ORA


Ameninţări pe pagina de Facebook a Casei Albe

 |  22:44
Ameninţări pe pagina de Facebook a Casei Albe

Poliţia care îi asigură protecţie preşedintelui Statelor Unite, Barack Obama, a anunţat duminică după-amiază că anchetează ameninţările scrise pe pagina de Facebook a Casei Albe şi care menţionează 11 septembrie, la zece ani după atentate.

Pe "peretele" Facebook al Casei Albe, un internaut, al cărui nume scris în arabă pare a fi "Abu al-Muthanna al-Maqdissi", a postat duminică mai multe comentarii în engleză, dintre care unul afirmă: "vom reveni, SUA, o singură zi, 11/9/2011" şi este însoţit de un montaj foto cu Osama ben Laden şi un avion pe punctul de a intra în World Trade Center.

Un alt mesaj, tot în engleză, a fost scris la scurt timp pe acelaşi cont Facebook: "Vom veni la tine, Casa Albă, în curând".

Un purtător de cuvânt al Secret Service, Edwin Donovan, a declarat pentru AFP că o echipă examinează aceste mesaje. El nu a vrut, în schimb, să ofere detalii.

"De fiecare dată când primim informaţii despre un mesaj (de ameninţare) pe Facebook sau Twitter, avem o echipă care se ocupă de ameninţările electronice care îl examinează, evaluând gradul de periculozitate al acestuia şi determinând apoi ce măsuri trebuie luate. Acest lucru se întâmplă în prezent", a precizat Donovan.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639259-05-29Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

VLAD
11 Sep 2011

Astia stiau ca se duce Base in vizita.. unde`ar fi norocul sa ii bombardeze cat Baselu acolo..

Adauga un comentariu

Random image