2017-01-24 07:13


Amy Winehouse a murit în somn, potrivit agentului de presă al artistei

 |  12:03
Amy Winehouse a murit în somn, potrivit agentului de presă al artistei

AmyWinehouse "a murit singură, în patul ei", trupul neînsufleţit alartistei fiind găsit după mai multe ore de unul dintre agenţii de pază dinreşedinţa cântăreţei.

AmyWinehouse a fost găsită moartă în apartamentul ei din nordul Londrei îndupă-amiaza zilei de sâmbătă, a declarat Chris Goodman, agentul de presă alartistei britanice, citat de contactmusic.com.

Potrivitpresei britanice, cântăreaţa în vârstă de 27 de ani, care s-a luptat mult timpcu dependenţa, a murit din cauza unei supradoze de droguri şi de alcool, după opetrecere plină de astfel de excese, în noaptea de vineri spre sâmbătă.

ÎnsăChris Goodman, agentul de presă al cântăreţei, susţine că "nu a existat niciopetrecere sălbatică", iar Amy Winehouse şi-a petrecut ultimele ore dinviaţă în compania agentul de pază Andrew Morris, înainte de a merge la culcare,singură, în camera ei. Goodman afirmă că Amy Winehouse a murit în somn.

"Înacest moment, nimeni nu ştie cum a murit. Au existat speculaţii, potrivitcărora ea ar fi luat droguri, însă nu putem să spunem nimic până la efectuareaautopsiei. Nu a existat nicio petrecere sălbatică, ea a murit singură, în patulei", a declarat Chris Goodman.

"Amyse afla singură în casa ei, în altă cameră decât aceea în care se afla agentulde pază pe care noi îl angajasem să o supravegheze în ultimii ani. Ea s-a dusîn dormitor după ce i-a spus că vrea să doarmă, iar atunci când el a venit să otrezească, a văzut că nu mai respira. A telefonat imediat la numărul deurgenţe. Era extrem de şocat", a adăugat Goodman.

Tabloidulbritanic The Sun susţine că un medic angajat de casa de discuri a cântăreţei aspus că aceasta era perfect sănătoasă, după un control medical de rutină, ce aavut loc în cursul zilei de vineri.

Totuşi,potrivit tabloidului britanic Daily Mail, care citează un prieten al artistei,aceasta ar fi cumpărat cocaină, ketamină şi ecstasy vineri seară, când a ieşitîn oraş, şi a consumat alcool, iar o pastilă de ecstasy i-a fost probabilfatală.

Winehousesuferea de emfizem pulmonar, o boală care se manifestă prin dificultăţi înrespiraţie.

Presabritanică a mai scris că Amy ar fi fost devastată şi de neconsolat după ce afost părăsită de iubitul ei Reg Traviss, în iunie, chiar înainte ca ea să seinterneze într-o clinică de reabilitare.

Cauzadecesului cântăreţei Amy Winehouse nu a fost încă identificată în mod oficial,fiind necesară o examinare postmortem, a cărei dată va fi stabilită luni.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639253-07-05Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random image