2018-12-19 15:43


Amy Winehouse, albumul secolului în Marea Britanie

 |  12:03
Amy Winehouse, albumul secolului în Marea Britanie

La o lună de la moartea lui Amy Winehouse, albumul său "Back to Black" recompensat cu cinci premii Grammy, s-a vândut până miercuri în 3.259.100 de copii."Back to Black" a devenit în Marea Britanie cel mai bine vândut disc din secolul al XXI-lea. 

"Back to Black", conține o serie de piese devenite celebre, precum "Rehab" şi "Valerie”,și a crescut în vânzări după ce cântăreața a fost găsită moartă, pe 23 iulie, la vârsta de 27 de ani, în apartamentul ei din Londra.

Recordul anterior îi aparţinea lui James Blunt, al cărui disc "Back to Bedlam", lansat în 2005, se vânduse în 3.245.118 de exemplare.

Presa britanică a anunţat că organizatorii MTV Video Music Awards, care va avea loc duminică, la Los Angeles, îi vor aduce un omagiu cântăreţei. Tony Bennett, care a înregistrat un duet cu Amy Winehouse, intitulat "Body and Soul", va fi unul dintre starurile implicate în acest eveniment. "A fost o adevărată plăcere să colaborez cu Amy. Atunci când veţi asculta «Body and Soul», veţi înţelege că această piesă face dreptate geniului ei artistic", a declarat artistul, potrivit .

Rezultatele testelor toxicologice, făcute publice marţi, nu au relevat prezenţa în organismul artistei a unor substanţe ilegale, dar se aşteaptă concluziile anchetei oficiale. Apropiații artistei susțin că acesta renunţase la droguri în urmă cu câţiva ani şi era pe cale să renunţe şi la alcool. Aceștia vad drept cauza a decesului renunţarea bruscă la alcool fapt care a favorizat intrarea organismului artistei într-o fel de criză. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639256-09-16
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...