2017-01-17 19:33

ULTIMA ORA


Anca Boagiu anunţă anularea a circa 60 de curse feroviare

 |  13:23
Anca Boagiu anunţă anularea a circa 60 de curse feroviare

Ministrul Transporturilor, Anca Boagiu, a anunţat, sâmbătă, la finalul şedinţei Comitetului pentru situaţii de urgenţă, că aproape 60 de curse feroviare sunt anulate, iar circa 700 de TIR-uri au fost asistate, de vineri până sâmbătă, pentru a intra pe drumurile deszăpezite.

"Activitatea noastră din ultimele zile a fost axată pe siguranţa cetăţeanului. Faţă de situaţia de la ora 9,00 am deschis alte şapte drumuri naţionale pe care se poate circula. Astă-noapte intervenţia majoră a fost pentru deblocarea autostrăzii A1, a vămii de la Giurgiu şi pentru transportarea asistată a camioanelor de mărfuri către Sibiu împreună cu Compania Naţională de Drumuri şi Autostrăzi şi sub stricta supraveghere a Poliţiei. De ieri până astăzi sunt circa 700 de TIR-uri care au fost asistate, însoţite de poliţie, pentru a intra pe drumurile care sunt deszăpezite", a declarat Anca Boagiu.

Datorită intervenţiei utilajelor de deszăpezire, din cele peste 1.900 de curse feroviare circa 60 sunt anulate. De asemenea, traficul aerian se desfăşoară în condiţii de iarnă, dar nu există probleme deosebite, a precizat ministrul, potrivit Agerpres.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639553-11-21

TAGURI: Anca_Boagiu, feroviar, anulare, curseComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

METIN CERCHEZ
05 Feb 2012

vai de ea-mafia lui coc os udrea si banii furati de la autostrazi si desz apezire-a facut fac de su bingineri la constanta-nu litate de a lui traian ba sescu
GINA
05 Feb 2012

mai bine anunta schimbare a lui maer dorin de la cf r calatori...

Adauga un comentariu

Random image