2017-01-23 02:33


Andreea Paul-Vass a refuzat funcţia de ministru al Economiei

 |  07:15
Andreea Paul-Vass a refuzat funcţia de ministru al Economiei

Andreea Paul-Vass, consilier economic al fostului premier Emil Boc, a declarat, marţi seară, că refuză, din motive personale, funcţia de ministru al Economiei în viitorul Cabinet Ungureanu, după ce fusese nominalizată de Partidul Democrat Liberal.

Marţi seara, la Palatul Victoria, premierul desemnat, Mihai-Răzvan Ungureanu, şi liderii coaliţiei de guvernare discutau viitorul program de guvernare şi lista miniştrilor propuşi.  Un reprezentant al Biroului de presă al Guvernului a coborât la centrul media şi le-a comunicat jurnaliştilor în jurul orei 22,30 că premierul desemnat le mulţumeşte jurnaliştilor pentru atenţie, dar lista miniştrilor pe care o va prezenta Parlamentului va fi anunţată miercuri dimineaţa.

"La modul real, m-a onorat încrederea colegilor mei, dar să ştiţi că am refuzat nominalizarea. Argumentele sunt, în primul rând, personale şi ţin de o traiectorie pe care am construit-o în educaţie, în profesie, în carieră în general cu foarte multă minuţiozitate şi nu am de gând să fac rabat de la acest drum. Sobru, echilibrat, toate la timpul potrivit. Am lucrat cu foarte multă pasiune ceea ce am făcut. Ştiu că au fost voci în interiorul PDL care m-au susţinut foarte puternic şi lor, într-adevăr, le mulţumesc foarte tare şi sper din suflet să nu îi dezamăgesc cu vestea pe care tocmai le-am dat-o. Este o decizie personală şi le mulţumesc tare - tare mult colegilor din PDL care şi-au pus încrederea în mine, dar rămânem colegi în continuare şi construim împreună pentru că avem un drum foarte dificil în continuare de parcurs", a declarat Andreea Paul-Vass, potrivit Agerpres.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639554-01-05

TAGURI: Andreea_Paul-Vass, Mihai_Răzvan_Ungureanu,Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image