2017-01-18 19:31

ULTIMA ORA


Anonymous a spart site-ul INOE din România

 |  10:24
Anonymous a spart site-ul INOE din România

Grupul de hackeri Anonymous a spart site-ul Institutului Naţional de Cercetare-Dezvoltare pentru Optoelectronică (INOE) din România şi a postat pe internet aproape 2.000 de fişiere confidenţiale, relatează sâmbătă portalul american de ştiri online International Business Times.

'Institutul Naţional de Cercetare-Dezvoltare pentru Optoelectronică a fost spart de Anonymous', anunţă sâmbătă dimineaţă într-un mesaj postat pe Twitter grupul de hackeri, potrivit site-ului ibtimes.com.

'Sunt două zile de când încercăm să câştigăm o bătălie pe mările furtunoase ale internetului şi am reuşit în cele din urmă să câştigăm această bătălie. De data aceasta, am reuşit să trecem de măsurile de securitate ale INOE şi am făcut publice câteva documente foarte interesante', se menţionează în postarea facţiunii româneşti a Anonymous.

La momentul difuzării ştirii, site-ul INOE, inoe.ro, nu era accesibil.

Potrivit grupului de hackeri, datele interceptate, în cantitate totală de 2,8 GB, reprezentau 1.810 fişiere, în 297 de foldere. De asemenea, Anonymous a postat un link pentru descărcarea informaţiilor piratate pe site-ul său, anonops.ro.

Softpedia susţine că grupul de hackeri crede că INOE cheltuie extrem de mulţi bani, iar un document făcut public din cele piratate ar indica faptul că Institutul ar fi cheltuit 300.000 de dolari pe un computer.

Grupul 'hacktivist' a fost foarte activ în România în ultimele zile, notează International Business Times.

Anterior în cursul săptămânii, grupul care operează sub numele AnonOpsRomania a anunţat că a obţinut numele a peste 700 de agenţi activi şi 2.500 de agenţi inactivi ai Serviciului de Informaţii Externe (SIE), potrivit Agerpres.

De asemenea, cu ceva vreme în urmă grupul a anunţat că a piratat baza de date a Institutului Naţional pentru Fizică şi Inginerie, mai scrie sursa citată.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639554-05-01

TAGURI: anonymous, romania, spartComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

NELU
18 Feb 2012

Bravo lor dar sa sparge s i serverele securistilor din guvern sa aflam si no i inainte de orce fel de alegeri sa vedem si noi p e cine alegem ca de vinov ati ne tot gaseste ,sa ve demm si noi ca tot mereu da vina pe noi ca din cau za la ce alegem de aia o ducem rau
GIGI
18 Feb 2012

Brsvo Nelu am fi curiosi sa aflam toata biografia acelor tradatori de neam ce sint in guvern,poate a m fi surprinsi sa aflam c a sint din 89 aceiasi oam eni sau copii lor

Adauga un comentariu

Random image