2017-01-17 04:41

ULTIMA ORA


Antonescu: Dacă aş fi Patriciu şi aş scrie acele lucruri, mi-ar fi ruşine să mai fiu membru PNL

 |  13:04
Antonescu: Dacă aş fi Patriciu şi aş scrie acele lucruri, mi-ar fi ruşine să mai fiu membru PNL
LiderulPNL, Crin Antonescu, susţine că, dacă ar fi în locul lui Dinu Patriciu şi arcrede lucrurile pe care acesta le scrie despre partidul al cărui membru este,i-ar fi ruşine să mai fie membru al PNL şi ar pleca din formaţiune.

Antonescua precizat, într-o emisiune la B1 TV, că a avut "relaţii foarteamicale" cu Dinu Patriciu.

Întrebatcând s-a surpat relaţia sa cu omul de afaceri, liderul PNL a răspuns: "Dinpunctul meu de vedere sigur că s-a surpat, nu pot să spun că nu, în momentul încare am văzut, aşa cum am glumit şi i-am şi spus la telefon, cu ghilimele, căsecuriştii domnului Patriciu se calcă pe picioare cu securiştii domnului Băsescula uşa bietului meu bloc şi când îmi pozează copilul absolut aiurea, un copilcare se suia în maşină şi mergea la şcoală. Aici s-a surpat ceva şi s-a surpatiremediabil".

PreşedintelePNL a apreciat că, probabil, Dinu Patriciu a avut nişte nemulţumiri în legăturăcu modul în care el a văzut dezvoltarea partidului, componenţa conduceriipartidului.

"Eun lucru pe care văd că mulţi nu vor să-l înţeleagă sau să-l accepte şi pot săo ţină aşa... ca şi cu cota unică. Relaţia mea cu Dinu Patriciu, ca şi relaţialui Călin Tăriceanu cu Dinu Patriciu nu au fost niciodată decât relaţii amicaleşi pe picior de egalitate, indiferent că unul e prim-ministru şi altul nu,indiferent că unul este miliardarul României şi altul e un om obişnuit.Niciodată Dinu Patriciu nu a pus liderii PNL, nici pe mine, nici pe Tăriceanu.Niciodată Dinu Patriciu nu a influenţat covârşitor politica PNL", a maispus Crin Antonescu.

Întrebatdacă este de părere că Dinu Patriciu va trece de la scris la fapte şi vaînfiinţa un nou partid, Crin Antonescu a răspuns: "Dacă aş fi în locul luiDinu Patriciu şi aş ajunge să scriu, deci să cred acele lucruri despre partidulîn care sunt membru, mi-ar fi ruşine să mai fiu membru, aş pleca de acolo şi,sigur, dacă aş dori şi aş avea posibilitatea, mi-aş înfiinţa alt partid".

Întrebatdacă aşteaptă ca Dinu Patriciu să demisioneze din PNL, Antonescu a spus:"Eu nu aştept şi nu-mi doresc, dar, dacă aş fi în locul domniei sale,având aceste convingeri, asta aş face".


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639247-05-13Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image