2017-01-19 00:18

ULTIMA ORA


Antonescu, mandatat de Biroul Politic al PNL să continue negocierile cu PSD

 |  14:53
Antonescu, mandatat de Biroul Politic al PNL să continue negocierile cu PSD

BPC al PNL l-amandatat pe preşedintele formaţiunii, Crin Antonescu, să continue negocierilecu PSD pentru formarea unei alianţe, mandatul incluzând şi identificarea unormodalităţi de aliere la nivel local, a declarat, luni, vicepreşedintele PNLRelu Fenechiu.

"BiroulPolitic l-a mandatat pe preşedintele PNL, Crin Antonescu, pentru negocierile cuPSD. BPC a acordat mandat pentru continuarea negocierilor pentru formarea uneialianţe care să reprezinte o alternativă credibilă la actuala guvernare.Negocierile trebuie să continue având în vedere situaţia dramatică a Românieişi obligaţia de a găsi o alternativă la actuala guvernare", a declarat Fenechiu,după şedinţa BPC.

El a arătat căparteneriatul cu PSD va fi semnat cât mai curând şi că nu vede niciunimpediment la ora actuală.

"Nu discutămdespre paritate, despre împărţirea poziţiilor, a funcţiilor. Azi discutămdespre principiile unei alianţe", a spus Fenechiu.

El a arătat cămandatul de negociere cu PSD include şi modalităţi de aliere la alegerilelocale, care să implice inclusiv candidaţi comuni.

"Pot fi mai multemodalităţi de colaborare, de la candidaţi comuni în anumite funcţii, consiliijudeţene, eventual primării de municipii reşedinţă de judeţ, până la altemodalităţi", a spus Fenechiu.

Vicepreşedintele PNl aprecizat că negocierile cu PSD sunt purtate de către Crin Antonescu, împreunăcu o echipă propusă de acesta.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639234-03-30Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image