2018-12-12 21:12


Antonescu: “Oprescu trebuie să-şi asume politic USL”

 |  13:20
Antonescu: “Oprescu trebuie să-şi asume politic USL”

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat sâmbătă, la Mamaia, că exclude o susţinere “din umbră” a lui Sorin Oprescu pentru un nou mandat la Primăria Capitalei. ''Ceea ce nouă ni se pare normal să susţinem este condiţia sa de independent, adică să nu se înscrie în PSD, că a mai fost, sau în PNL, ceea ce nu-i putem pretinde, pentru că dânsul a declarat, aşa, filosofic, că e un om de stânga. În ce priveşte asumarea politică a frontului politic sau aliniamentului politic USL, evident că e nevoie de acest lucru dacă suntem împreună'', a spus Antonescu. El a adăugat că până la 1 octombrie USL va lua o decizie în privinţa candidatului pe care îl va susţine la Primăria Generală a Capitalei. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639256-10-09
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


TEODOR
28 Aug 2011

Bine!Mai e o luna pana la 1 octombrie!Si atunci,Antonescu si Ponta,sa-i spuna clar lui Sorin Oprescu cum stau lucrurile!Atitudinea aceasta de incurca-lume a USL-ului ,nu foloseste nimanui!
ARES
28 Aug 2011

I-auzi:sustinere din umbra!Cred ca temperatura de afara e de vina pentru asemenea declaratii!Sau ,si mai grav,Antonescu testeaza rezistenta lui Sorin Oprescu!Are Sorin Oprescu nervii tari,altfel se facea dermatolog ,nu chirurg!
Random imageUltimele stiri


loading...