2016-10-27 16:17

ULTIMA ORA


Antonie Solomon numit preşedinte interimar al UNPR Dolj

 |  14:19
Antonie Solomon numit preşedinte interimar al UNPR Dolj

Biroul Politic Permanent Naţional al UNPR a decis luni numirea lui Antonie Solomon în funcţia de preşedinte interimar al Organizaţiei Judeţene Dolj şi a lui Mihail Genoiu în funcţia de prim-vicepreşedinte al UNPR Dolj, informează un comunicat.

Totodată, Gheorghe Cocină a fost numit preşedinte interimar al UNPR Gorj, adaugă sursa citată. La sfârşitul săptămânii trecute, BPPN al UNPR a decis numirea lui Antonie Solomon în funcţia de vicepreşedinte al Uniunii Naţionale pentru Progresul României. Antonie Solomon a devenit membru al UNPR . Primarul municipiului Craiova, Antonie Solomon şi-a anunţat deja candidatura pentru un nou mandat, sub sigla Uniunii Naţionale pentru Progresul României.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639553-12-14

TAGURI: Antonie_Solomon, UNPR, Dolj, Mihail_GenoiuComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Dolj. Îngrijitoare de la o grădiniţă, diagnosticată cu TBC. Zeci de copii, testaţi Zeci de copii de la Grădinița nr. 3 cu program prelungit din Calafat vor fi suspuși testului IDR... 24 Oct 2016 | (0)
Funcţionarii din primării dau buzna în sindicat După schimbarea primarilor, gradul de sindicalizare din primăriile de sector a crescut... 11 Oct 2016 | (4)