2019-03-26 18:42


Antrenorul lui Vasco da Gama a ieşit din comă

 |  12:12
Antrenorul lui Vasco da Gama a ieşit din comă

Ricardo, antrenorul brazilian al clubului de fotbal Vasco da Gama, a ieşit din comă după ce a fost victima unui accident vascular cerebral duminica trecută, dând semne încurajatoare, a anunţat medicul său curant.

'Veştile sunt bune, am oprit sedativele. Ricardo are reacţii pozitive, s-a trezit, a deschis ochii, şi-a mişcat braţele şi picioarele', a declarat într-o conferinţă de presă Fabio Guimaraes De Miranda, medicul care se ocupă de fostul fundaş internaţional.

'Procesul de recuperare va fi lent, pentru că Ricardo are o stare de somnolenţă. Dar reacţiile pozitive pe care le aşteptam au venit la timp', a mai adăugat medicul.

Prudent, specialistul a ţinut să avertizeze că este încă prea devreme pentru a se şti dacă vor exista sechele în urma acestui accident cerebral.

Preşedintele clubului Vasco, Roberto Dinamite, care l-a vizitat pe antrenor la spital, s-a arătat foarte emoţionat că Ricardo dă semne că îşi revine, mai ales că acesta a mai fost operat pentru un mic accident cerebral anul trecut, după un meci cu Palmeiras, pe când antrena echipa FC Sao Paulo.

Născut în 1964 la Rio de Janeiro, Ricardo a jucat la trei cluburi (Fluminense, Paris Saint-Germain, Benfica Lisabona) şi a purtat de 48 de ori tricoul 'Selecao'.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639259-02-01
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...