2016-12-06 22:08

ULTIMA ORA


Antrenorul lui Vasco da Gama a suferit un accident vascular cerebral

 |  12:10
Antrenorul lui Vasco da Gama a suferit un accident vascular cerebral

Antrenorul echipei braziliene de fotbal Vasco da Gama, Ricardo Gomes, a fost duminică victima unui accident vascular cerebral, spre sfârşitul meciului pe care formaţia sa îl disputa împotriva clubului Flamengo, urmând să fie operat în cel mai scurt timp.

Potrivit primului buletin medical, Gomes, a cărui tensiune a ajuns la 19/12, a avut un atac, însoţit de hemoragie, respirând cu ajutorul aparatelor. El va fi operat pentru a i se reduce hematomul format în urma atacului.

Anul trecut, când conducea Sao Paulo, Ricardo Gomes a mai suferit de un asemenea atac, fiind internat în spital la sfârşitul unui meci contra formaţiei Palmeiras.

În meciul de duminică, Vasco da Gama şi Flamengo au încheiat la egalitate: 0-0, în cadrul etapei a 19-a.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639256-10-20

TAGURI: antrenor, Vasco da Gama, accident, vascular, cerebralComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Milos Raonic renunţă la antrenorul Carlos Moya după cel mai bun an din carieră Canadianul Milos Raonic, numărul 3 mondial, a renunțat la colaborarea cu antrenorul spaniol... 01 Dec 2016 | (0)
Antrenorul român Edward Iordănescu şi-a reziliat contractul cu ŢSKA Sofia Antrenorul român Edward Iordănescu şi-a reziliat, duminică, pe cale amiabilă contractul cu... 28 Noi 2016 | (0)