2019-02-22 08:17


Apel al sindicatelor la toţi lucrătorii să întrerupă activitatea luni, între 12.00 şi 16.00

 |  15:30
Apel al sindicatelor la toţi lucrătorii să întrerupă activitatea luni, între 12.00 şi 16.00

Lideriicelor cinci confederaţii sindicale fac apel, oficial, la toţi lucrătorii dinRomânia să întrerupă activitatea, luni, între orele 12.00 şi 16.00, iar acest lucrusă se întâmple în fiecare zi de luni, până la declanşarea grevei generale petermen nelimitat.

Preşedintele"Cartel Alfa", Bogdan Hossu, a declarat, joi, că cele cinciconfederaţii sindicale au făcut apelul oficial la toţi angajaţii din România săoprească luni activitatea, după ce anunţase acest lucru, miercuri, la finalulprotestului din Piaţa Constituţiei.

Protestulde miercuri, din Capitală, la care au participat zeci de mii de sindicalişti dintoată ţara, s-a încheiat brusc după ce liderul "Cartel Alfa" aanunţat, în faţa Palatului Parlamentului, "vestea tristă că moţiunea nu atrecut".

Ela făcut atunci apel la toţi angajaţii să întrerupă voluntar lucrul în fiecarezi de luni, până la întocmirea formalităţilor pentru greva generală, "careva duce la demiterea Guvernului".

Moţiuneade cenzură a opoziţiei, intitulată "Moţiunea României majoritare, moţiunepopulară", a întrunit doar 219 voturi "pentru", faţă de 236necesare pentru adoptare, iar un vot a fost anulat.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :638946-03-23
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...