2017-01-24 11:13


Arestat pentru 29 de zile după ce a înţepat cu un ac mai multe persoane

 |  08:58
Arestat pentru 29 de zile după ce a înţepat cu un ac mai multe persoane

Magistraţii Judecătoriei Sectorului 6 au dispus arestarea preventivă pentru 29 de zile, în noaptea de joi spre vineri, a bărbatului care a înţepat mai multe femei cu un ac în tramvaiele de pe linia 41.

După ce a fost audiat, joi, timp de 12 ore de poliţiştii de la Secţia 22, Cătălin Nistor a recunoscut că le-a înţepat pe femei. În vârstă de 37 de ani, acuzatul este căsătorit şi are un copil, are studii superioare şi este angajat ca funcţionar la o bancă din Bucureşti. Acesta și-a explicat gestul prin faptul că femeile erau foarte frumoase şi încerca să le atragă atenţia.

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 6 l-au pus sub acuzare pentru ultraj. 'Din primele cercetări a rezultat că în ziua de 5 ianuarie, în timp ce se deplasa cu tramvaiul, în zona cartierului Drumul Taberei, partea vătămată (o tânără) a fost înţepată cu un ac de un bărbat, după care acesta a coborât la prima staţie. Totodată, a rezultat că şi alte 5 persoane (de sex feminin) fuseseră anterior victime ale aceluiaşi tip de agresiune', precizează un comunicat al Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 6. Un anunţ privind identificarea unui bărbat, care a înţepat cu un ac o femeie în tramvaiul 41, a apărut pe site-urile de socializare la data de 10 ianuarie. 'Astăzi, 5 ianuarie 2012, în jurul orei 8,45, în tramvaiul 41 ce venea dinspre Bila Drumul Taberei spre Lujerului, prietena mea a fost înţepată în spate cu un ac de o persoană încă neidentificată. Această persoană a urcat în spatele ei odată cu ea la staţia 41 de la Bila DT, iar apoi a simţit o înţepătură tare în piciorul drept. Când s-a uitat în spate era această persoană care avea o bască în mână şi a aruncat-o într-o pungă pe care o deţinea şi apoi se chinuia să arunce în pungă ceva ce părea lipit de podul palmei', preciza anunțul postat pe internet. De asemenea, o fotografie a agresorului a fost postată de persoana care a scris acest anunţ. Fotografia a fost făcută cu telefonul de prietena sa înainte ca suspectul să coboare din tramvai.

Încadrarea juridică a bărbatului reţinut se va stabili după aflarea rezultatelor analizelor efectuate de către persoanele înţepate la Institutul de Boli Infecţioase 'Prof. Dr. Matei Balş' din Capitală, scrie Agerpres.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639551-01-02

TAGURI: tramvai, ac, arestatComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random image