2017-01-18 19:40

ULTIMA ORA


Arestați după ce au furat actele şi banii unui senator

 |  16:13
Arestați după ce au furat actele şi banii unui senator

Fiindcă zilele trecute au furat dintr-un autoturism parcat într-o zonă centrală a municipiului Constanţa mai multe acte de identitate şi bani, unele dintre aceste bunuri aparţinând senatorului Nicolae Moga, trei bărbaţi au fost depistaţi şi reţinuţi de poliţişti şi vor fi prezentaţi, sâmbătă, instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Suspecţii au fost identificaţi şi prinşi în două zile de la comiterea furtului, indivizii furând o borsetă cu acte de identitate şi cu suma de 600 de lei după ce au spart geamul portierei autoturismului respectiv. 

''În urma investigaţiilor au fost recuperate actele de identitate, suspecţii fiind reţinuţi pe bază de ordonanţă, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentaţi Parchetului, respectiv instanţei, cu propunere de arestare preventivă'', au precizat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Constanţa.

După ce a sesizat că din autoturismul Renault Megane, pe care îl parcase pe strada General Manu din Constanţa, au fost furate mai multe bunuri, printre care legitimaţia de senator, carduri şi bani ce aparţineau lui Nicolae Moga, şoferul acestuia a reclamat furtul la Poliţie pe 9 noiembrie.

O cameră video montată pe una dintre clădirile din zonă a surprins imagini din momentul comiterii furtului, potrivit anchetatorilor.

În urma unor percheziţii domiciliare, polițiștii au recuperat actele de identitate furate, însă nu și banii sustrași, informează Agerpres.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639265-10-09

TAGURI: senator, Constanța, arestați, Nicolae MogaComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image