2017-01-24 05:05


Argeş: Un bărbat a fost împuşcat cu un pistol cu gaze la o vulcanizare

 |  14:09
Argeş: Un bărbat a fost împuşcat cu un pistol cu gaze la o vulcanizare

Un bărbat în vârstă de 61 de ani din localitateaPoiana Lacului, judeţul Argeş, a fost rănit, miercuri la prânz, fiind împuşcatcu un pistol cu gaze, în urma unui conflict pe care l-a avut cu un bărbatîntr-o vulcanizare din zonă.

Potrivitreprezentanţilor Poliţiei Judeţene Argeş, incidentul a fost anunţat la numărulunic de urgenţă 112, iar la faţa locului s-a deplasat o salvare a ServiciuluiJudeţean de Ambulanţă (SJA).

"Scandalula avut loc la o vulcanizare, iar din primele date rezultă că persoana care a tras a folosit unpistol cu gaze deţinut legal. Am înţeles că este vorba despreun conflict între cei doi care o priveşte pe fata agresorului, iar în acestmoment atât victima cât şi persoana care a tras sunt la Poliţia din PoianaLacului pentru audieri. Se vor face cercetări pentru nerespectarea regimuluiarmelor şi muniţiilor deoarece deţinerea legală a pistolului nu înseamnă şipermisiunea de a-l folosi", a spus purtătorul de cuvânt al PoliţieiJudeţene Argeş, comisar şef Dănuţ Dinu.

Laora transmiterii acestei ştiri, poliţiştii fac cercetări la faţa locului pentrua stabili împrejurările în care a avut loc incidentul.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639246-07-04Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random image