2017-01-22 20:33


Argeş: Un cioban acuzat că şi-a ucis în bătaie concubina a fost arestat

 |  13:50
Argeş: Un cioban acuzat că şi-a ucis în bătaie concubina a fost arestat

Uncioban de 23 de ani, din judeţul Caraş-Severin, care locuia în comuna argeşeanăPişcani, acuzat că şi-a ucis în bătaie concubina de 19 ani, a fost arestatpreventiv, joi, pe 29 de zile pentru omor.

Potrivitpurtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Argeş,comisar Dănuţ Dinu, fata, care era căsătorită şi avea un copil de un an, locuiade mai multă vreme în concubinaj cu bărbatul.

"Infracţiuneaa avut loc în urma unui conflict spontan, la o stână din Dirmăneşti, satulPişcani. Victima avea urme de violentă, după ce a fost lovită cu pumnii,palmele şi cu o bâtă de către suspect. Suspectul a recunoscut că a agresat-o petânără, însă a susţinut că loviturile nu puteau să îi provoace decesul. Dindeclaraţiile martorilor a reieşit că motivul conflictului dintre cioban şiconcubină a fost gelozia. Agresorul este din comuna Ciclova Română, judeţulCaraş-Severin", a declarat comisar Dănuţ Dinu.

Reţinutiniţial pe bază de ordonanţă sub acuzaţia de omor, tânărul a fost arestatpreventiv pentru 29 de zile, joi, de magistraţii Tribunalului Argeş, fiind dusîn arestul Poliţiei Judeţene Argeş


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639234-05-04Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image