2017-01-20 22:22

ULTIMA ORA


Argeşean urmărit de poliţişti 30 de kilometri şi prins cu focuri de armă, după ce a furat un autobuz

 |  13:10
Argeşean urmărit de poliţişti 30 de kilometri şi prins cu focuri de armă, după ce a furat un autobuz

Poliţiştiiargeşeni au reţinut un bărbat care a furat un autobuz al societăţii locale detransport persoane din Piteşti, hoţul, care era băut şi nici nu avea permis deconducere, fiind oprit după o urmărire de 30 de kilometri, după ce oameniilegii au tras mai multe focuri de armă.

Potrivitpurtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Argeş, comisarDănuţ Dinu, autobuzul a fost furat dintr-o parcare din municipiul Piteşti, iarhoţul, un bărbat de 40 de ani, care era băut şi nici nu avea permis deconducere, a fost urmărit de poliţişti pe DN 65 Piteşti-Slatina, până în comunaLunca Corbului, unde a fost oprit.

"S-aîncercat iniţial oprirea vehiculului furat în zona comunei Bradu, dar bărbatulşi-a continuat deplasarea pe DN 65, către Slatina. La Albota s-a încercat dinnou blocarea autobuzului, fiind trase şi mai multe focuri de armă, iarautobuzul a fost oprit la Lunca Corbului, înainte de ieşirea din judeţul Argeş,şoferul fiind imobilizat şi dus la Piteşti pentru audieri. A fost reţinutpentru 24 de ore şi urmează sa fie dus la instanţă cu propunere de arestarepreventivă," a declarat comisar Dănuţ Dinu.

Bărbatuleste cercetat pentru furt calificat, conducere fără permis şi conducere subinfluenţa alcoolului.

Sursejudiciare afirmă că bărbatul are antecedente penale, fiind condamnat de treiori, tot pentru furturi de autobuze, iar în 2009 a fost eliberat după ocondamnare de patru ani.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639233-11-23Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image