2017-01-20 10:16

ULTIMA ORA


Arma suspectului de la Casa Albă este de fabricaţie românească

 |  09:48
Arma suspectului de la Casa Albă este de fabricaţie românească

Potrivit Biroului Federal de Investigaţii (FBI), arma semiautomată dotată cu lunetă și confiscată din automobilul lui Oscar Ramiro Ortega-Hernandez, în atacul asupra Casei Albe, este de fabricaţie românească, fiind produsă la uzina din Cugir.

Ortega deţinea arma în statul american Idaho și aceasta a dispărut în urmă cu două săptămâni, în momentul în care  suspectul a părăsit statul.

Trei încărcătoare pline şi alte câteva cutii de cartuşe au fost confiscate din maşina lui Ortega, conform actelor întocmite de anchetatori.

De asemenea, autoritățile au recuperat o bâtă de baseball din aluminiu, un box şi o chitanţă de cumpărături făcute la un magazin WalMart din Fairfax, Virginia, cu numai patru ore şi jumătate înainte de atac. Șapte cartuşe goale au fost identificate în interiorul automobilului. Ancheta desfășurată în zona Case Albe a dezvăluit 'câteva puncte de impact de glonţ confirmate pe latura sudică a clădirii sau deasupra etajului al doilea'. Un glonţ găsit de anchetatori coincide cu tipul celor din maşina lui Ortega. Ortega devenise tot mai furios pe guvernul federal şi pe preşedintele Barack Obama pe care l-ar fi numit 'anticristul'.  Suspectul ar fi spus că 'trebuie să îl împuşte pe Obama', potrivit unor martori, informează Agerpres.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639265-12-17

TAGURI: Ortega_Hernandez, armă, SUAComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image