2018-12-12 05:01


Arsenal Londra aniversează 125 de ani de existenţă

 |  13:15
Arsenal Londra aniversează 125 de ani de existenţă

Cea mai titrată echipă din Londra, Arsenal, va aniversa 125 de ani de existenţă cu momente despre prezentul şi trecutul clubului, ce vor fi difuzate prin intermediul unui documentar inedit şi printr-o expoziţie de fotografie, informează agenţia EFE.

Timp de cinci zile, între 19 şi 23 august, reputata galerie de artă Saatchi, din centrul capitalei britanice, găzduieşte lucrările colectivului de artişti DoBeDo în care fanii pot vedea momente din istoria uneia dintre cele mai vechi echipe din lume. Grupul de fotografi a imortalizat diverşi jucători din efectivul echipei londoneze, antrenate de Arsene Wenger, precum şi suporteri ai 'tunarilor' de toate vârstele şi în diferite ipostaze surprinse pe Emirates Stadium.

Arsenal este una dintre primele echipe profesioniste care au luat naştere în Europa, în 1886. În 125 de ani de istorie, Arsenal se poate mândri cu 13 titluri de campioană şi zece Cupe ale Angliei, în timp ce pe plan european trebuie să se mulţumească cu un trofeu în competiţia Cupa Cupelor în 1994.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639256-06-27
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...